Miley Cyrus noua muză a regizorului Woody Allen

0
2729
Miley Cyrus Woody Allen film

Miley Cyrus Woody Allen filmÎnceputul anului vine cu o surpriză pentru fanii cântăreței Miley Cyrus. Aceasta va fi parte a distribuției serialului “Untitled Woody Allen Project”. Este vorba despre noul serial scris si regizat de Woody Allen si difuzat in exclusivitate de serviciul online Prime Instant Video si difuzat in Statele Unite, Marea Britanie si Germania în acest an.

Miley Cyrus va juca intr-un film regizat de Woody Allen

“Untitled Woody Allen Project” este ultimul proiect al celebrului regizor si reprezintă primul său serial TV din carieră. Serialul este o producție în șase părți, scris și regizat în întregime de către Woody Allen și conceput exclusive pentru grupul online Amazon.
Filmările noului serial TV vor începe în luna martie, potrivit site-ului deadline.com, acțiunea sa fiind plasată în mijlocul anilor 1960. Miley Cyrus va juca alături de Woody Allen, cunoscut pentru rolurile interpretate în propriile sale filme, precum și alături de actrița de comedie Elaine May. Serialul va avea șase episoade de câte o jumătate de oră și “își propune să depășească succesul înregistrat de cei de la Netflix”, prima platformă de internet ce produce serialele “House of Cards” sau “Orange is the New Black”, conform declarației date de Roy Price, vicepreședinte Amazon Studios.

Miley Cyrus  Woody Allen film 

Miley Cyrus a devenit cunoscută odată cu lansarea serialului TV “Hannah Montana” difuzat de canalul Disney, urmând apoi apariții în filmul The Last Song, interpretarea vocii lui Penny din filmul Bolt sau rolul din Two and a Half Men din 2012.
“Untitled Woody Allen Project” reprezintă prima apariție a cântăreței alături de Woody Allen în cadrul unui proiect mediatic.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: