F.Charm-30 de grade feat.Ligia (videoclip )

Date:

F.Charm s-a facut remarcat prin multiplele sale colaborari cu artisti aflati in topul muzical din Romania, iar acum i-a venit si lui randul sa aduca alaturi de el pe scena tinere voci aflate la inceput de drum. Piesa 30 de grade este in colaborare cu Ligia, o tanara in varsta de 21 de ani ce a atras atentia prin calitatile sale vocale deosebite. Clipul a fost regizat de Alina Surdu, unul ditnre oamenii de baza de la Red Clover, iar filmarile s-au desfasurat la Buftea si au durat aproape 24 de ore. Artistul a lansat pana acum majoritatea pieselor in limba engleza, insa acum se pare ca „valul” pieselor in limba romana l-a cuprins si pe el.

Piesa “30 de grade” descrie o relatie pe care am avut-o pana nu demult, descrie tensiunile si starile de euforie prin care am trecut pe tot parcursul ei. Din punct de vedere muzical este o evolutie pentru mine. Am combinat sitluri ca: hip – hop, pop si muzica clasica pentru a aduce un flavor nou. Sunt foarte multumit de rezultat si-mi doresc ca “30 de grade” sa se bucure de acelasi succes de care s-au bucurat si celelalte single-uri ale mele”, a delcarat F.Charm.

F.Charm 30 de grade

Ligia a declarat:

Sunt foarte incantata de colaborarea cu F. Charm pentru piesa „30 de grade„, de la prima ascultare am simtit ca ma regasesc in ea. A fost un videoclip la care s-a muncit mult, dar am intrat in stare si cred ca rezultatul ilustreaza perfect mesajul piese.

Piesa este produsa  de Lanoy Production, iar muzica este semnata de F.Charm si Florin Nedelcu, cel care se ocupa si de impresariatul artistului.  F.Charm  a lansat cu Matteo la finalui anului trecut piesa  Double Trouble, o piesa diferita fata de auzim in mod normal pe piata muzicala romaneasca, o piesa curajoasa dar care nu a avut prea mare succes din pacate 🙁

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...