F.Charm-30 de grade feat.Ligia (videoclip )

0
2082

F.Charm s-a facut remarcat prin multiplele sale colaborari cu artisti aflati in topul muzical din Romania, iar acum i-a venit si lui randul sa aduca alaturi de el pe scena tinere voci aflate la inceput de drum. Piesa 30 de grade este in colaborare cu Ligia, o tanara in varsta de 21 de ani ce a atras atentia prin calitatile sale vocale deosebite. Clipul a fost regizat de Alina Surdu, unul ditnre oamenii de baza de la Red Clover, iar filmarile s-au desfasurat la Buftea si au durat aproape 24 de ore. Artistul a lansat pana acum majoritatea pieselor in limba engleza, insa acum se pare ca “valul” pieselor in limba romana l-a cuprins si pe el.

Piesa “30 de grade” descrie o relatie pe care am avut-o pana nu demult, descrie tensiunile si starile de euforie prin care am trecut pe tot parcursul ei. Din punct de vedere muzical este o evolutie pentru mine. Am combinat sitluri ca: hip – hop, pop si muzica clasica pentru a aduce un flavor nou. Sunt foarte multumit de rezultat si-mi doresc ca “30 de grade” sa se bucure de acelasi succes de care s-au bucurat si celelalte single-uri ale mele”, a delcarat F.Charm.

F.Charm 30 de grade

Ligia a declarat:

Sunt foarte incantata de colaborarea cu F. Charm pentru piesa “30 de grade“, de la prima ascultare am simtit ca ma regasesc in ea. A fost un videoclip la care s-a muncit mult, dar am intrat in stare si cred ca rezultatul ilustreaza perfect mesajul piese.

Piesa este produsa  de Lanoy Production, iar muzica este semnata de F.Charm si Florin Nedelcu, cel care se ocupa si de impresariatul artistului.  F.Charm  a lansat cu Matteo la finalui anului trecut piesa  Double Trouble, o piesa diferita fata de auzim in mod normal pe piata muzicala romaneasca, o piesa curajoasa dar care nu a avut prea mare succes din pacate 🙁

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: