Mezzo Live HD, lansat oficial în România

Date:

Lansarea televiziunii Mezzo Live HD a avut loc aseară în cadrul unui eveniment organizat la Institutul Francez din Bucureşti şi în prezenţa lui Christophe Winckel, directorul general al postului TV.

Astfel,postul  Mezzo Live HD promovat sub sloganul ,, Cea mai frumoasa sală de concerte” se alătură televiziunii Mezzo, care este prezentă de peste zece ani pe piaţa audiovizualului din România. In prezent televiziunea Mezzo Live HD este disponibilă pe platforma Dolce a companiei de telecomunicaţii Romtelecom. Pe de altă parte, postul Mezzo este disponibil pentru aproximativ 700.000 de abonaţi ai UPC, RCS&RDS, Dolce, Telemach şi Ines.

Mezzo Live HD difuzează 100% conţinut HD, care însumează peste 300 de ore de programe pe an de operă, balet, concerte, programe scurte de producţie proprie şi muzică jazz şi clasică în primă difuzare. Programele scurte includ portrete ale unor artişti, discuţii cu directorii celor mai importante săli de concerte sau prezentarea ultimelor CD-uri şi DVD-uri apărute pe piaţă. Postul va transmite concertele de astăzi şi de mâine (ambele de la 19.30, în Sala Mare a Palatului) ale Orchestrei Regale Filarmonice din Liverpool, desfăşurate în cadrul Festivalului Enescu.

Noua televiziune este disponibilă în prezent şi în ţări precum Franţa, Belgia, Germania, Spania, Portugalia, Polonia, Rusia, Bulgaria. Mezzo Live HD retransmite 25 de concerte live în fiecare an şi le propune telespectatorilor săi cele mai prestigioase scene de concert din lume: Paris Salle Pleyel, Amsterdam Concertgebouw, Berliner Philharmoniker, Moscow Bolshoi, Madrid Teatro Real, Tel Aviv Rubinstein Competition etc. În luna octombrie, Mezzo Live HD va difuza o serie de programe speciale, focusate pe New York Opera House.

Cele două posturi – Mezzo şi Mezzo Live HD – sunt deţinute de Groupe Lagardère (60%) şi France Télévisions (40%).

Evenimentul de lansare oficială a televiziunii Mezzo Live HD în România a avut loc în contextul manifestărilor dedicate Festivalului „George Enescu”. Mezzo este partener al festivalului care se desfăşoară la Bucureşti în perioada 1-25 septembrie.

Sursa&: Foto credit Mediafax

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...