Mentalistul Cristian Gog este castigatorul sezonului 2 de la Romanii au talent

0
2734

Am urmarit cu totii “Romanii au talent”, am avut emotii, ne-am bucurat s-au ne-am intristat pentru concurentul preferat; iar la final am tras concluzia ca poporul roman ascunde foarte multe talente mari ce sunt bine ascunse in anonimat..Au fost mii de cocurenti, dar cel mai talentat roman a fost ales mentalistul Cristian Gog care a socat juriul si publicul cu fiecare aparitie. Dupa ce a fost anuntat castigator acesta a declarat: “Daca  in aceasta finala am ramas fara bataile inimii, acum am ramas fara cuvinte. Va multumesc

Andra – “Nu am cuvinte, m-ai socat. Ma sperii, nu pot sa stau in preajma ta, dar te voi vota

Andi Moisescu: “Sincer, esti preferatul meu, as vrea sa fii tu castigator

Cristian Gog a acordat si un interviu imediat dupa concurs:

Care au fsot cele mai ciudate solicitari pe care le-ai primit?

Cristian Gog: “Numerele la loto sunt cel mai cerut lucru, dar primesc destule mesaje cu diferite solicitari mai “altfel”: de la simple întrebări privind viitorul cuiva până la ciudăţenii de genul: “soţul meu a fugit cu o călugăriţă. Vreau să mi-l aduci înapoi acasă”. Unii vor să devină irezistibili pentru persoana X”, declară mentalistul român. Cea mai ciudată solicitare a fost din partea unui bărbat care mi-a cerut să îi spun dacă vecinul lui doarme noaptea. Era chiar dispus să plătească o sumă frumuşică pentru asta”

Ai primit solicitări de la partide sau de la politicieni? 

Cristian Gog: Am primit “o solicitare de a-mi “aduce aportul” la transmiterea unui anumit mesaj într-o campanie electrorală”: ” Am refuzat! Însă am reuşit să prezic cu exactitate rezultatul alegerilor prezidenţiale în condiţii de test”

Cristian Gog ii dadea drept castigatori pe No Limit. 

“Pe mine m-au impresionat foarte mult si cineva ar trebui sa le ridice o statuie oamenilor care se ocupa de ei”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: