Videoclip | Alessia- Ploua

0
1631

alessiaAlessia, artista de la Red Clover a lansat o noua piesa ce se potriveste foarte bine cu vremea de astazi extrem de ploioasa, dar care nu are nicio legatura cu vremea, ci cu dragostea. Prima piesa in limba romana a Alessiei se numeste  „Ploua”  si este un single la care s-a muncit extrem de mult, aproape 6 luni. Atat versurile cat si muzica sunt compuse de Alessia si exprima sentimentele si starile prin care treci atunci cand persoana iubita iti inseala dorintele si asteptarile.

Clipul piesei a fost regizat de Florin Botea si urmareste sa redea prin metafora ploii, mesajul piesei si anume suferinta pe care o traieste intr-o relatie amoroase cu un final mai putin placut.

 

“Odata cu acest single si videoclip, veti descoperi o noua latura a mea, mai sensibila, mai matura. In clip, va dezvalui si un mic secret care ma ajuta sa-mi mentin silueta, Slim Duo Forte. Am mai incercat produse de acest gen insa nu au avut niciun efect. Sper sa va placa schimbarile pe care le-am facut in ceea ce priveste stilul muzical si sa ascultati cu drag “Ploua”, a spus Alessia.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: