Sociopat Records se destrama?

0
1042

Dupa ce in urma cu putin timp Cedry2k si-a anuntat fanii ca piesele inregistrate spre finalul anului 2012 vor reprezenta ultimele materiale inregistrate de el, un alt artist isi anunta o posibila retragere. Este vorba de NIMENI ALTU`, alt rapper greu din peisajul muzical romanesc. Asemanarea dintre cei doi este atat in planul mesajului, cat si al stilului abordat; lipsit total de stralucirea radioului.

Sociopat Records a promovat mereu achizitionarea cd-urilor si materialelor realizate de label prin intermediul site-ului propriu sau a site-urilor partenere. Mai mult decat atat au sustinut o modalitate inedita de lansare a albumelor Nimeni ALTU`– lansate doar dupa atingerea unui anumit numar de precomenzi.

Se pare ca artistii sunt dezamagiti de lipsa de reactie a publicului, de faptul ca fanii le trimit „felicitari” prin intermediul comentarilor dar nu trimit un SMS pentru cumpararea albumului. Mesajul trimit de echipa catre fani:

Albumul In Surdina poate fi … a oricum nu va pasa … cine are nevoie cand le urcam pe youtube ?
 dar cand nu le vom mai ….. ? cui ii pasa , apar alti artisti ascultam ce-or urca ei. Nu o sa va mai trimitem “spam” d-asta cu sustine-ti tu muzica ta si prostii d-astea de label indie , ascultati hiturile de la radio.

Personal ma intristeaza sa vad cum artisti extrem de talentati renunta la muzica/sau sunt pe cale sa o faca pentru ca sunt dezamagiti de public, de indusstria muzicala, de evolutia pietei in general. Pe de alta parte publicul care poate percepe mesajele „grele” este destul de restrans se pare.

Dismas a lansat cu Nimeni ALTU` o piesa noua

Aceasta se numeste Mă lupt cu o umbră si va fi  extrasa de pe EP-ul „Nuanţe” ce va fi lansat in aceasta primavara de DIMAS. Instrumentalul este semnat de Dismas, iar versurile sunt scrise de Nimeni ALTU.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: