Matteo – Andale (Videoclip)

0
2777

matteo-andale-videoclip

Matteo lanseaza videoclipul Andale, o productie MediaPro Music si Live Artist, ce a fost filmat la inceputul lunii martie in studiourile de la Buftea, iar pentru montarea lui s-a apelat la una dintre cele mai bune echipe din Romania. Matteo s-a transformat in ultimul an intr-unul din cei mai sinceri artisti romani.

Imi doresc ca ‘Andale’ sa se bucure de acelasi succes ca si celelalte piese ale mele. In spatele a tot ceea ce vedeti sunt multe ore de munca, o echipa de profesionisti si multa ambitie„, a spus Matteo.

Filmarile au durat mai bine de 24 de ore, dar cu toate acestea Matteo s-a distrat la filmari, fiindu-i alaturi mai multi artisti si prieteni, printre care F. Charm, Andra (Like Chocolate), Rolla Sparks sau Flavia Mihasan, asistenta de la „Neata cu Razvan si Dani”.

Muzica si versurile noului single Andale sunt semnate de Lanoy Production: “Cu F. Charm am scris versurile, Radu si Mr. Alama au facut beat-ul, Caro si Ligia s-au jucat cu instrumentalul. Daca va intrebati cine este vocea feminina de pe piesa, va zic eu, este Laura Rosca. De asemenea, ii multumesc lui Florin Nedelcu, impresarul meu, care a lucrat cot la cot cu noi si m-a incurajat sa lansez aceasta piesa”, a explicat artistul.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: