FIFA 14 nu va fi disponibil pentru PS4

0
2994

Pure Shot„, „Variable Dribble Touches” sau „Teammate Intelligence” cu asta se lauda EA in comunicatul de presa dat pentru FIFA 14. Jocul a fost anuntat doar pentru PC, Xbox 360 și PlayStation 3 urmand a fi anuntate in curand si celelalte platforme pe care jocul va fi disponibil.

Jocul care va fi lansat in primavara anului aceasta ne permite mai multa libertate pe terenul de joc, suturile prin alunecare sau cele din viteza ar putea arata o alta fata noului FIFA. Inca nu sunt foarte optimist in legatura cu FIFA 14 pentru ca EA este obisnuit sa strice anumite versiuni de joc, asa ca pana cand nu vad cu ochii mei demo-ul jocului, nu o sa zic ca este un joc grozav.

Tot ce scrie in comunicatul de presa referitor la toate sistemele din joc, poate sa fie si marketing dar poate sa fie si adevarul, sunt o persoana optimista de fel, dar cand vine vorba de Electronic Arts sa zice ca doar nu am incredere deplina in ei, si vreau sa vad rezultate inainte sa ma apuc sa ii laud cu noul lor joc.

Ar mai fi interesant si modul online al jocului, avand undeva la peste 500 de cluburi licentiate, numai bune pentru o competitie online directa, sau de ce nu impreuna cu prietenii.

Pentru ca un video arata mai bine decat un text, avem 2 preview-uri cu FIFA 14.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: