Marvel ne prezinta Guardians of the Galaxy

0
3833

guardians-of-the-galaxy--trailerGuardians of the Galaxy este genul meu de film, de mult nu am mai vazut un film de genul de la studioul Marvel, filmul pe langa faptul ca este SF, este si foarte amuzant si mai mult de atat extrem de colorat. O lume creata in viitor prin anii 3000, deci intram in etapa cand nu mai facem filme pentru 2060-2150, deja s-a trecut la anul 3000 pentru a arata mai multa naturalete, ca in ritmul nostru nu o sa gasim alte galaxi prin 2050 sub nicio forma.

Guardians of the Galaxy este film de Aventura-SF si de pe acum s-ar prea ca ar fi filmul verii, aici discutam si de nota care o are pe IMDB, care este destul de mare, si aici vorbim de 8.6 o nota destul de mare pentru un film in 2014.

Filmul il prezinta pe Star-Lord, un pamantean pe jumatate care a fost rapit de pe pamant prin anii ’80, Gamora care este fata adoptiva a lui Thanos, cel mai rau dintre cei mai rai din universul Marvel. Drax the Destroyer care vrea sa-si razbune moartea familiei, Rocket ratonul si Groot copacelul biologic, individual nu sunt prea buni in ceea ce fac, dar impreuna au o misiune importata de facut.

Nu o sa explic prea multe despre film, ci recomand sa il vedeti la cinema, o sa explic doar o chestie care e un mic spoiler dar o sa ma iertati dupa ce vedeti filmul. Groot copacelul biologic care il vedeti in trailer si de care v-am povestit mai sus este singurul din specia lui, asa ca nimeni nu il intelege decat Rocket ratonul, el fiind capabil sa zica decat 3 cuvinte in limba engleza.

Acum daca te-am facut destul de interesat de film, trailerul oficial al filmului este mai jos, vizionare placuta:

Trailer Guardians of the Galaxy


Daca l-ai vazut deja, ti-a placut filmul?

guardians-of-the-galaxy--trailer

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: