Mandinga – Cand va fi mai rau (piesa noua)

Date:

mandinga cand va fi mai ra
mandinga cand va fi mai ra

Mandinga revine cu o noua piesa, Cand va fi mai rau, alaturi de rapperul Shift. Piesa este una de party, club, nebunie de primavara.

Chiar daca nu a venit inca sezonul cald, aceasta piesa are rolul de a ne incinge 😀 Piesa este compusa  de catre Andy Robert, Nicoleta Mihaila, Omar Secada, Elena Ionescu, Alexander Himely Benavides, Shift, Doddy si Marius Ciupitu. Mandinga Cand va fi mai rau, ne place si le dorim mult succes cu ea 🙂

Mandinga Cand va fi mai rau

Trupa Mandinga ne-a cucerit de-a lungul timpului cu numeroase hituri, atat balade pop, cat si piese energice, inspirate din cultura latino, dar si cu colaborari inedite, alaturi de Connect-R, Muneer, Fly Project, Glance. Shift a cucerit topurile muzicale in 2015 cu hitul „Avioane de hartie”, alaturi de Andra. In plus, artistul a colaborat pana in prezent cu Ruby, Adda, Connect-R, Marius Moga, Andreea Banica si a compus atat piesele proprii, cat si pentru alti artisti.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...