Lansare trailer: The Hangover Part 3.

Date:

 

Lansare trailer The Hangover Part 3

 

 

Gasca nebuna din The Hangover s-a intors! Si nu oricum ci se vor intoarce in locul in care intreaga nebunie a inceput. Primul trailer, sau mai bine zis teaser-trailer, pentru cea de a treia parte din seria The Hangover (intitulata sugestiv The Hangover Part 3), si ultima – dupa cum se mentioneaza si in trailer –  a fost lansat online! Surprize vor fi, vechea gasca revine si se pare ca vor avea de “infruntat” un nou dusman. Oare simpaticul omult chinez Mr. Chow se va regasi printre personaje in acest ultim capitol?

 

 

 

 

De la bun inceput as vrea sa mentionez ca IN SFARSIT cea de a treia parte nu pare a fi (inca o data!) o copie fidela a primelor doua parti. Daca cea de a doua parte a cam dat-o in bara in ceea ce priveste originalitatea povestii (fiind aproape unu la unu cu prima parte), ultimul capitol isi va desfasura actiunea cu mult diferit (se pare) si poate si un inceput chiar bun. Intreaga actiune va avea loc in Las Vegas, in care Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifiniakis) si Stu (Ed Helms) se  pare ca vor sa rezolve vechi treburi inca nefinalizate si care, printre altele, vor da si peste un sef al mafiei, interpretat de John Goodman, care le vor face zile grele. Daca in primele parti am avut parte de o petrecere a burlacilor, si apoi o nunta, ar urma, cum e firesc… o inmormantare! Ceea ce se si intampla chiar la inceputul trailerului, in care ii vom vedea pe cei trei asistand la funeraliile unei persoane … apropriate?! Un pic confuz, nu!?. Insa pentru moment am o mica nelamurire: daca totul se va axa pe rezolvarea unor vechi conturi, atunci unde este “ingredientul secret”: mahmureala? Poate acest trailer nu a dezvaluit chiar contextual in care se va derula acest lucru, cert e ca situatiile comice ramase in aceeasi tonalitate familiara (sadice si cu tente vulgare) chiar pana la ultima secventa (accidentul de pe autostrada ar fi un exemplu bun).

 

Pentru unul dintre cele mai simpatice si mai iubite personaje ale serie, sadicul si sarcasticul Mr. Chow (interpretat genial de actorul Ken Jeong), se pune o singura intrebare: este oare Mr. Chow prezent in acesta parte a trilogiei? Raspunsul este simplu: DA! Si nu oricum ci cu un nou look… Altfel intreaga serie nu ar mai fi completa fara prezenta lui, fara de care trioul nebun nu s-ar fi putut identifica. De data asta este de partea baietilor, in incercarea de a-i ajuta sau le va pune si acum bete in roate? Nu se stie cu siguranta, cer este ca vom avea parte de o concluzie a acestei franchise care a deschis apetitul comediilor cu iz trivial, inca pe gustul publicului indifferent de varsta.

 

Primele doua parti, The Hangover (2009) si The Hangover Part II (2011), au avut un succes fabulos atat la critica cat si in randul spectatorilor, fiind unele dintre cele mai bune comedii ale  anilor de lansare, cu incasari totale pana in momentul de fata de aproape 1 mild. $, si devenind astfel una dintre cele mai de success din istoria filmului.

 

 

The Hangover Part 3, pelicula regizata de acelasi regizor al primelor doua parti, Todd Phillips, va avea premierea mondiala in data de 24 mai 2013.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...