Avanpremiera | Love Bus: cinci povesti de dragoste din Bucuresti

Date:

Love Bus film
Love Bus film

A doua avanpremiera a filmului omnibus “Love Bus: cinci povești de dragoste din București” a avut loc la Cinemateca Romana, Sala Union. Dupa parerea mea este un proiect inedit, compus din 5 scurtmetraje fiecare cu o poveste aparte, care clar merita vazut.

Episodul 1: Iancului

Alexandra are 20 de ani si un singur scop: sa se impace cu fostul ei iubit, indiferent de riscurile la care se expune sau de oamenii pe care-i raneste.

Episodul 2: Drumul Taberei

Bucuresti, Romania – Fairbanks, Alaska. 27 de zile cu masina, 25 de ore cu avonul. O secunda cu gandul.

Episodul 3: Unirii

La o petrecere de adolescent, Bobo incearca sa-si convinga iubita virgina sa se culce cu el, dar Catalina nu se simte pregatita si il refuza. Mai tarziu, cei doi isi vor gasi alinarea in bratele altora.

Episodul 4: Tineretului

Stefan se reintalneste cu o fosta colega de liceu. Cei doi se plimba impreuna prin parc si decid sa se revada mai pe seara. Dupa ce isi cumpara droguri, el ajunge acasa si afla ca e a murit intr-un accdent.

Episodul 5: Cismigiu

George si Andreea sunt un cuplu relaxat. Intr-o zi, Andreea gaseste in baia lui George un ulei de masaj, a carui aparitie George nu poate explica.

Mini interviu cu autorii filmelor

Reporter: Cum s-a nascut acest proiect?

Paul Negoescu (producator): Ei au fost studenti la UNATC si eu eram asistent la clasa lor de regie si am zis ca pe langa exercitiul lor de anul 3, ar fi bine sa facem un film color, in co-productie cu scoala, in format digital. Am zis ca ar fi simpatic daca tot facem treaba asta, sa se nasca un omnibus, cu mai multe episoade.

Reporter: Si cum ati reusit, fara o finantare?

Constantin Radu Vasile (regizor): Este vorba de niste oameni care se aduna si cu foarte multa dorinta de a face film, de a face cinema, ies lucrurile astea pe ecran. Contributia din partea noastra este minimala, fata de un buget real de film. Noi ca producatori incercam sa acoperim pe cat posibil toate cheltuielile de productie si de baza dar oamenii vin doar din dorinta, de exemplu, actorii principali nu au fost platiti.

Reporter: Un proiect viitor, la comun?

Paul Negoescu: Nu, eu am proiectele mele ca regizor, dar ca producator prea curand nu.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...