Videoclip|Guess Who – Onoare

1
1224

 

Artistul de la Okapi Sound a lansat astazi un nou clip simulan pe toate posturile de televiziune muzicale din Romania. Piesa vine la scurt timp dupa o piesa ceva mai accesibila ca si mesaj, „Fara titlu”. Aceasta a  fost lansata exclusiv pentru online, cu toate ca personal as fi vazut-o mult mai usor digerabila pentru publicul larg. Prin noul single, Onoare, Guess Who vrea sa demonstreze ca nu este un artist care urmareste doar succesul pe radio, sau succesul la publicul larg ci isi propune sa transmita si mesaje puternice, specifice zonei hip hop. Astfel consider ca cei care lanseaza acuze asupra artistului cu privire la stilul „comcerecial” ar trebuie sa se gandeasca de doua ori.

Piesa „Onoare” are un mesaj puternic, social si vorbeste despre fiecare dintre noi, despre oamenii care se schimba si uita sa aiba onoare chiar si in relatia cu cei apropiati. Piesa este compusa de Guess Who si  Mitză ( muzica) iar de  aranjamentul muzical si text  s-a ocupat tot Guess Who.

Filmarile pentru clip au avut loc in studiourile din Buftea, iar de scenariu s-au ocupat Guess Who si Iulian Moga, acesta din urma fiind si regizorul clipului

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.