Lansare Youtube Romania pe 25 aprilie

0
1194

youtube_romaniaEi bine dupa toate informatiile care le aveam in minte ma asteptam undeva la sfaristul lunii aprilie sau cel tarziu incepului lui mai pentru, din fericire am avut dreptate si Youtube se lanseaza in Romania prin youtube.ro pe data de 25 aprilie 2013.

 

Asta aduce un plus de monetizare pentru artistii romani care prin internet nu erau asa de bine platiti, aici fac o comparatie cu statele unite, unde acolo un artist primeste 3300$ la milionul de vizualizari. Undeva prin martie reprezentantii UCMR-ADA au avut o intalnire referitoare la monetizarea video-urilor pe youtube, urmand sa semneze un contract pentru acest lucru.

 

La o prima vedere totul ar face sa prinda viata in Romania cel putin pentru artistii nostri, toata lumea il stie pe PSY cu al lui viral de gangnam style care de pe urma youtube-ului coreeanul si-a scos pe urma celor 1,5 miliarde de views, nu mai putin de 8 milioane de $!

 

Din fericire pentru noi asta va deschide drumul artistiilor romani sa aduca cat mai repede piesele lor pe internet, sunt foarte interesat de evolutia care urmeaza sa apara.

Acum cel mai important lucru despre restul oamenilor care uploadeaza pe youtube este ca si tu o sa fi platit pentru continutul original, asa ca aveti grija sa nu incalcati vreo lege de copyright si asteptam continut original roman pe Youtube Romania.

Mai multe informatii gasesti si pe blogul lui Florin Grozea

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: