Filmul POZIŢIA COPILULUI a castigat URSUL DE AUR

Date:

Dupa ce a Filmul POZIŢIA COPILULUI  castigat vineri premiul special al criticii (premiul FIPRESCI – Federatia Internationala a Criticilor de Film) la Festivalul International de Film de la pozitia copiluluiBerlin, asa cum am scris aici in aceasta seara avem o veste extraordinara pentru toti cinefilii: Filmul romanesc a castigat  URSUL DE AUR pentru cel mai bun film, la Festivalul de la Berlin.

Productia este regizata de Călin Peter Netzer şi ii are in rolurile principale pe Luminiţa Gheorghiu şi Bogdan Dumitrache, a impresionat publicul dar si juriul celei de-a 63-a ediţii a Festivalului de Film de la Berlin motiv pentru care a fost recompensat cu acest premiu atat de ravnit.

Filmul spune o poveste rupta din realitatea romaneasca, plina de probleme de natura economica si de multe ori sufocata de coruptie. In aceasta pelicula accentul este pus pe relatia disfunctionala dintre o mama dominatoare si fiul ei deja adult. Filmul a fost apreciat de jurnalistii straini la eveniment fiind catalogat intre bun si foarte bun.

„Aş vrea să mulţumesc juriului, echipei, scenaristului Răzvan Rădulescu , directorului de imagine Andrei Butică şi Adei Solomon”, a declarat la primirea trofeului regizorul Călin Netzer. El a fost însoţit pe scenă de Ada Solomon, precum şi de interpretul rolului masculin principal, Bogdan Dumitrache.

Pozitia copilului in Desteptarea la Europa FM

sursa:gandul.info

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...