Teatrul Masca-23 de ani de la infiintare

Date:

foto comedia

Manifestarile prilejuite de aniversarea a 23 de ani de existenta a Teatrului Masca vor debuta vineri, 24 mai si vor cuprinde o incursiune in lumea spectacolelor de toate genurile pe care publicul bucurestean si nu numai le poate viziona, atat in sala, cat si in spatii neconventionale.

De vineri pana duminica in sala si amfiteatru din Bdul. Uverturii se vor juca spectacole din vastul discurs teatral cu care Masca ne-a obisnuit: teatru non verbal, statui vivante si commedia dell’arte.

Ca o noutate in peisajul teatral romanesc, Teatrul Masca a initiat si va semna o conventie a profesionalistilor din arta scenei denumita „Nuca” ce va reuni companii de teatru, festivaluri dar si personalitati ale lumii artistice si are ca scop promovarea valorilor reale culturale. Programul evenimentelor poate fi gasit pe www.masca.ro Accesul publicului la evenimentele din amfiteatru este liber.

„Aniversarea a 23 de ani de la infiintare inseamna pentru noi un moment important de evolutie si transformare. Au fost 23 de ani incarcati de emotii pozitive, munca, performanta si satisfactii profesionale alaturi de o echipa talentata. Multumim publicului minunat pe care il pastram in sufletul nostru si care ne-a stat alaturi! Aplauzele voastre, zambetele si bucuria cu care ne-ati primit fiecare spectacol ne fac mandri! Ne inclinam in fata voastra si va promitem ca vom continua sa ne spunem povestea, de fiecare data dintr-o forma care va va surprinde!”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

 

Va atasez un material realizat de noi anul acesta la Ziua bloggerior: ” Interviu cu actorii Teatrului Masca din Militarul Fanfaron”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...