Recenzie concert Directia 5 Valentine`s Day 2014

Date:

Directia 5 FOTO 9

Directia 5 a sustinut un concert special de Valentine`s Day la Sala Palatului. Timp de aproximativ 3 ore , locatia a vibrat pe beaturile formatiei. Piese ca << iti multunesc>>; << o fata ca ea>> si cele de pe noul album ,,Zambetul face minuni” lansat cu ocazia zilei indragostitilor, au tinut sala in picioare , iar cuplurile prezente au petrecut clipe de neuitat. Indiferent de vârstă, spectatorii au fredonat cântecele mai vachi sau mai noi ale trupei.

Formatia a ramas uimita de public si felul in care acestia si-a aratat iubirea , dar si aprecierea pentru piesele lor. Cristi Enache a declarat ca va continua seria concertelor de Valentine`s Day , fiind pe deplin impresionat de feedbackul  din partea ascultatorilor. Intrebat daca se considera Cupidon, acesta a afirmat ca de-a lungul anilor au ajuns o emblema pentru cupluri prin muzica transmisa.

Alaturi de Cristi Enache , Carmin Ionescu si restul membrilor Directiei 5, Robert Ionescu Mihail, solistul trupei RPK , a cantat  plin de emotie si entuziasm, dupa un an departe de scena.

1888579_529023937217244_2102386092_n

„E ceva ce nu am îndrăznit să visez vreodată ca o să putem fi catalizatorii unor oameni care se cunosc și își întemeiază familii. Am muncit foarte mult în acești ani și am adunat foarte multe cântece frumoase pe care oamenii le îndrăgesc“, a spus Cristi Enache, solistul formației Direcția 5.

 

 

Directia 5 CONCERT

Interviu concert Directia 5

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...