LADY GAGA SI ROCHIA EI DIN CARNE

0
2055

Am văzut aceste poze acum câteva zile şi m-am hotărât, totuşi, să le postez alături de un mic articol şi câteva păreri proprii şi pe site-ul nostru. Iată cea de a treia costumaţie a „divei” Lady Gaga de la Video Music Awards 2010. De-a dreptul scandalos, nu? Mie mi se pare chiar greţos, cu toate că ideea este într-adevăr originală şi nemaiîntâlnită.

Designerul  rochiei este Franc Fernandez care a declarat: „Rochia este, într-adevăr, din carne adevarată cumparată de la măcelarul familiei mele. Mă bucur că a mers atat de bine.” Franc Fernandez a prezentat pe blog-ul său, chiar în ziua apariţiei în public a artistei în această costumaţie, cum a creat asa-zisă operă de artă.

La întrebarea „De ce Lady Gaga a ales o rochie din carne?”, ea spus că a fost o alegere simbolică: „Ei bine, cu siguranţă nu vreau să fac vreo aluzie sau să interpretat ca  o lipsă de respect pentru oricine este vegetarian. După cum ştiţi, eu am cea la liberă gândire pe care o poate avea o fiinţă umană pe pământ. Cu toate acestea, ea are multe interpretări, dar pentru mine în această seară reprezintă lupta, care nu trebuie abandonată, pentru ceea ce credem şi pentru drepturile noastre, destul de curând vom avea la fel de multe drepturi ca şi carnea de pe oasele noastre. Şi eu nu sunt o bucată de carne. ”

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: