Alex Velea va prezenta o emisiune TV

0
3856


Artistul de la HaHaHa Production se lanseaza si in televiziune; Alex Velea va prezenta duminica de duminca o emisiune de divertisment la postul de televiziune National Tv, post detinut de fratii Micula si care a primit din partea CNA o prelungire a licentei de functionare pentru urmatorii 9 ani, conform paginademedia. Emisiunea “Cuplul perfect” va incepe in luna octombrie si va fi produsa de Mondo Film. Cu siguranta postul de televiziune va iesi din anonimat cu aceasta emisiune, tinand cont de faptul ca productiile originale ale echipei National Tv lipsesc cu desavarsire, cu atat mai putin emisiune care sa produca “valuri”.

“Sunt nerabdator sa incepem filmarile. Trebuie sa recunosc, am si putine emotii, pentru ca nu am mai fost pana acum in postura de prezentator TV. Imi plac provocarile, cu atat mai mult cand acestea se pot concretiza in gasirea cuplului perfect. Ma bucura la fel de mult sa lucrez alaturi de oameni pasionati si veseli si cred ca o sa facem o echipa excelenta”, a declarat Alex Velea pentru Libertatea.

Piesa “Minim doi”, lansata de artist in aceasta vara a avut un mega succes. Asteptam de la Alex “vesti” pentru aceasta toamna 🙂

foto: Alex Vela

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: