Kiss FM este oficial radioul No. 1

0
937

De fiecare data cand se fac publice cifrele de audienta, radiourile se „bat” in a spune ca sunt No 1, numai ca „uita” sa precizeze pe ce segment din studiu sunt no 1: Bucuresti, national, urban, etc

Conform Studiul Național de Audiență Radio desfasurat la inceputul lunii August la nivel national pe un esantion reprezentativ, postul Kiss Fm a fost cel mai ascultat post de radio atat in Bucuresti cat si la nivel national.

De ce a avut succes Kiss-ul si pe timp de vara?

Majoritatea posturilor de radio au intrat „in vacanta” si au preferat sa aduca in prim plan sloganul radio 21 de acum cativa ani „Mai multa muzica mai putin vorbe”. Kiss Fm a spus „Nu” si a schimbat macazul, aducand in prim plan o serie de emisiuni de „vacanta” care au atras atentia publicului.

In plus radio Kiss FM a ales sa interactioneze cu ascultatorii atat face2face prin party-urile de pe plaja  si cele din cluburi seara cat si in mediul online intr-un mod foarte activ.

Care e secretul Kiss FM?

In mare parte „reteta” playlist-ului restrans e folosita si de Kiss, doar ca au ales ca imaginea radioului sa nu fie reprezentata doar de emisiunea matinala (Cronica Carcotasilor) si au dat credit unor oameni care au devenit in timp „locomotive” importante pentru Kiss FM. Ma gandesc aici, in primul rand la Ovidiu Stanescu si la Olix 🙂 Felicitari Kiss FM 🙂

Kiss FM a avut, în perioada 2 mai – 14 august, o medie de 230.000 de ascultători în București. Este urmat de Radio ZU, cu 222.000 de ascultători.

Am muncit o vara intreaga si iata rezultatele! KissFM este din nou cel mai ascultat post de radio din Romania, dar si in Bucuresti!

Va multumim in primul rand voua, celor care ne ascultati in fiecare zi, dar in acelasi timp le multumim tuturor colegilor care fac totul posibil! a scris Olix pe blog

AUDIENTA RADIO AUGUST 2011-BUCURESTI

AUDIENTA RADIO AUGUST 2011-Nivel national

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Ke0HYUFBHEM[/pro-player]

sursa: Paginademedia

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: