Vrei sa castigi un tricou original de la Okapi? Sari in schema :)

0
3896

Baietii de la Okapi Sound au realizat o serie de materiale de promovare a brand-urilor personale; in special tricouri, dar si genti de plaja sau pantofi sport ( editii limitate). Tricourile  contin imprimeuri cu logo-ul artistului, asa cum e cazul lui Guess Who sau cu versuri din piese devenite expresii; aici ma refer la Grasu XXL care a lansat zicala : Casa Moara fetili! ( fara nici un fel de sens propriu !!!) Produsele sunt de buna calitate, iar in cazul pantofilor sport editie limitata Guess Who, acesti sunt produsi de Puma, brand promovate de Laur si au imprimat logo-ul artistului.

Concurs pe facebook..castiga tricouri de la Okapi Shop cu simplu “LIKE”

Baietii au lansat recent un concurs pe net prin care puteti castiga in perioada urmatoare 9 tricouri de pe http://shop.okapisound.com. Ce aveti de facut?

Tot ceea ce trebuie să faceți este să dați like și share imaginii care anunță concursul pe pagina lor de facebook și veți intra în tragerea la sorți din fiecare seară, ultima având loc pe data de 21 septembrie. Vă oferim un tricou pe zi, ceea ce înseamnă că nouă participanți vor intra în posesia unui tricou din Okapi Sound Store

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: