Otilia-Bilionera, in topul celor mai difuzate piese din Grecia si Turcia

0
1352
otilia succes grecia

otilia succes greciaSuccesul artistilor romani continua la nivel international. Chiar daca nu mai avem acelasi elan ca in vremea de glorie a stilului popcorn, din cand in cand avem un hit care explodeaza intr-o regiune sau alta.

Otilia domina topurile din Turcia de 12 saptamani cu piesa Bilionera

In Grecia artista se afla pe prima pozitie in topuri cu piesa Bilionera de 10 saptamani, iar in Turcia stationeaza no 1 de 12 saptamani. Un succes notabil pentru o artista aflata la inceputul carierei. Piesa nu sta rau nici in Romania, facandu-si loc in playlist-urile radiourilor. Otilia a fost intampinata de mii de fani la cel mai recent concert sustinut in Grecia, confirmand inca o data pozitia puternica in industria muzicala greceasca.

“La nivel mondial parteneri puternici precum “Kontor RecordsGermania s-au alaturat proiectului “Otilia” fiind foarte increzatori in reusita sa la nivel global” a declarat managerul Otiliei Ionut Bejinariu.

Piesa a strans milioane de vizualizari pe canalul oficial al casei de discuri “JHaps Records“,  iar colaborarea cu celebrul cantaret de origina turca Serdar Ortaç este pe cale sa apara. Piesa este copmusa de  Andrew, Emanuela Oancea ( muzica ) iar versurile sunt scrise de Emanuela Oancea, Mike Well.

Otilia Bilionera

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: