Guess Who a lansat piesa Fără Titlu cu Fely

Date:

foto:Rickyshor

Laur aka Guess Who sau cel care a „rupt” pe radio in ultimii ani imediat dupa ce Puya si-a facut loc in Fm, a  lansat o noua piesa Fără Titlu cu Fely. Chiar asa se numeste piesa, „Fara titlu”..nu stiu daca au ales acest nume din lipsa de inspiratie  sau piesa in sine vorbeste despre atat de multe incat cu greu putea fi sintetizat intr-o singura idee. Piesa este compusa de Laur (Aranjament Muzical si text) iar muzica a fost compusa alaturi de Mitza de la Agresiv.

Povestea lui Guess Who a inceput in momentul in care a intrat pe comiplatia ‘instrumentalul” lansata de cei de la Parazitii, insa adevarata provocare pentru el a fost aceea de a reusi pe fortele lui in aceasta lumea muzicala atat de rea si urata la fel ca si societatea romaneasca pe alocuri. Alaturi de cei pomeniti anterior la aceasta piesa si-au mai adus aportul si Clape: Viky Red  Ionuț Șerban (bass) Trompetă: Harvis Cuni Padron, Trombon: Antonio Segui Rolando, iar de Mix si Master s-a ocupat  Bunicu’ Magic.

 

 

Piesa spune exact evolutia lui Guess Who dupa ce si-a luat soarta de muzician in proprile maine si a luptat pentru acest vis…un vis care impletit cu talent si multa munca l-a adus unde este astazi; unul dintre cei mai apreciati rapperi din noul val.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...