Sofia Vergara proces de 15 milioane de dolari

0
1127

Sofia Vergara a decis să dea în judecată o companie de produse de înfrumusețare pentru nu mai puțin de 15 milioane de dolari în urma utilizării imaginii actriței fără acordul acesteia.
Actrița în vârstă de 43 de ani a intentat proces împotriva Venus Concept, după ce reprezentanții companiei au mințit că au acordul vedetei pentru utilizarea imaginii ei în materiale publicitare și promoționale în întreaga lume.sofia_vergara
Starul din The Modern Family a beneficiat de un masaj de întinerire a pielii din partea companiei în august 2014, în timpul pregătirilor pentru cea de a 66-a Gală a Premiilor Emmy. La acea dată Sophia Vergara posta pe contul său de Twitter o poză făcută în timp ce beneficia de masajul respectiv, în fundal putând fi văzută o poză cu Marilyn Monroe râzând. Poza era însoțită de textul “What is so funny Marilyn? și Legacy massage at @drlancerrx.” (n.r. Ce este atât de amuzant Marilyn? și Masaj Legacy la @drlancerrx). Poza a primit 40k de likeuri de la fanii actriței.
Acum actrița susține însă că imaginea sa a început să fie utilizată de reprezentanții companiei pentru promovarea respectivului masaj fără a i se cere permisiunea și fără a fi remunerată ,poza purtând mesajul “Loved by bombshell actress Sofia Vergara.” (n.r. Iubit de focoasa actriță Sophia Vergara).
Conform site ului TMZ, actrița nu doar că “nu a apreciat la acel moment masajul primit, dar l-a și considerat o pierdere de timp și de bani și cu rezultate minime spre nule’. Sophia Vergara promovează doar produsele în care crede cu adevărat, a declarat o sursă din anturajul vedetei pentru US Weekly. Vedeta a decis să înainteze procesul, deoarece consideră că altfel și-ar minți indirect fanii c ear fi tentați să apeleze la serviciile acestei companii.
Până acum Sophia Vergara a avut contracte de promovare cu CoverGirl, Diet Pepsi, Comcast Xfinity, State Farm, Rooms to Go, Synthroid, Head and Shoulders și recent cu Quaker Oats pentru care a filmat o reclamă alături de fiul său Manolo.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: