Oana Radu- Ea a fost prima cu Dr. Mako feat. Pacha Man

Date:

Oana Radu Ea a fost prima
Oana Radu Ea a fost prima

Oana Radu revine cu o noua piesa cu mare potential de hit. Ea a fost prima il aduce alaturi de Oana Radu si pe rapperul Pacha Man care ne demonstreaza ca poate sa scrie si versuri sensibile si chiar sa le interpreteze in stilul propriu. Versurile au fost scrise, asa cum am spus de Pacha Man si Oana Radu, compozitia apartine Oanei Radu si Dr. Mako. Videoclipul este regizat de catre Ioana Gomoi si a fost filmat in Teatrul National din Caracal, Casa Universitarilor din Craiova, dar si intr-un restaurant din Bucuresti. Legat de colaborare cu Pacha Man, Oanaa declarat ca si-a dorit mereu sa cante cu el.

Oana Radu Ea a fost prima


„Ea a fost prima este o piesa la care am muncit foarte mult si care sper sa ajunga la inimile ascultatorilor. Pentru aceasta melodie am abordat un concept diferit: o poveste de dragoste descrisa prin ochii unui artist si care foloseste termeni specifici domeniului in care acesta activeaza. Vreau sa multumesc pentru sustinere Cat Music si Voices Media, producatorilor muzicali Dr. Mako si Jay Murano, lui Pacha Man, tuturor celor care au muncit la videoclip si, nu in ultimul rand, managerului meu Florin Nedelcu (Live Artist)”, declara Oana Radu.

Oana Radu Ea a fost prima
Oana Radu Ea a fost prima

„De fiecare data cand incep o productie noua ma simt ca un sculptor aflat in fata unui bloc de marmura, din care trebuie sa scoata o silueta perfecta; in limbajul industriei muzicale, aceasta silueta poarta numele de HIT”, declara Dr. Mako.

Oana Radu Ea a fost prima
Oana Radu Ea a fost prima

Piesa Tu lansata de Oana cu Eli s-a bucurat de mare success in 2014, strangand peste 17 mil de vizualizari pe youtube. Oana Radu a participat la varsta de 17 ani la Vocea Romaniei, unde a impresionat pe toata lumea cu glasul ei. In acelasi timp Oana ne-a povestit atunci ca este complexata de greutatea ei ( avea 115 KG). Ne-a impresionat si ambitia de care a dat dovada dupa emisiune, in 6 luni a slabit 51 de kilograme.

„Mi s-a spus in fata ca am voce foarte buna, dar nu mi-au dat note bune pentru ca sunt grasa”, a povestit ea.Multi au ras, multi m-au ignorat, multi mi-au trantit usile in nas, foarte multi m-au ranit, dar candva acestia toti se vor lauda ca m-au intalnit! a scris ea pe Fb

Making of videoclip Ea a fost prima


Imagine & Montaj: Echipa Yabbmusic.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...