Andra a filmat clipul “Inevitabil va fi bine”

0
1303

andra redblonds

Andra a filmat joi seara clipul piesei “Inevitabil va fi bine”, o piesa pozitiva compusa de Marius Moga, cel care a semnat si o buna parte dintre piesele ce se vor regasi pe albumul nou al artistei. Albumul va fi lansat in luna mai si va purta chiar numele noului single: “Inevitabil va fi bine”. Marius Moga a fost prezent si el la filmarile clipului alaturi de colegii de breasla pentru a se distra la “subsolul” unde s-a dat petrecerea pentru acest clip.

Andra a declarat:

“La filmari au fost si prietenii mei, colegii mei de breasla, ca sa fie o petrecere ca la carte. Tinuta mea si a colegilor din clip este semnata de Dana Budeanu, care se ocupa de imaginea mea si  Alexandru Abagiu s-a ocupat de machiaj.

Invitati la filmarea clipului au fost o serie de artisti care sunt “pe val” atat iarna cat si vara: Sorin si Mihai – Akcent, Red Blonde, What’s up, Smiley, Cabron, Connect-R dar si Pavel Bartos co-prezentatorul de la “Romanii au talent”.

Regizorul clipuluiui a fost Iulian Moga, astfel ca totul a decurs extrem de placut, toti cei prezenti fiind prieteni si se cunosc de foarte mutli ani.

Andra este nominalizata la On Air Music Awards

Artista se poata mandi cu o nominalizare cu care se poate mandi orice artista: Cea ma buna voce feminina, alaturi de alte voci cunoscute si apreciate la nivel national: Alexandra Ungureanu,Antonia,Loredana,Paula Seling.  Noi ii dorim succes si speram sa avem ocazia sa stam  de vorba cu ea dupa ce va castiga marele premiu 🙂

In ultimul timp observ o solidaritate intre artisti, acestia sunt actori in clipurile colegilor: la fel s-a intamplat si in clipul fetelor de la Red Blond- BLL, Cabron- Iarna pe val, nu mai vorbesc de trupa Taxi care a lansat aceasta “moda” a clipurilor in care sunt invitati artisti/vedete.

[nggallery id=23]

Credit foto: Fb Andra

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: