Marius Moga cauta noi artisti – compozitori, interpreti si instrumentisti

Date:

DEMOGADe foarte multe ori tinerii artisti se intreaba: Ce trebuie sa fac pentru a ajunge cunoscut ? Cu siguranta sunt multi pasi de facut de la stadiul de artist ascuns in anonimat pana la momentul in care ajungi acolo sus in topuri. In mod cert daca treci pe la Marius Moga pe la studio acest drum pooate fi mult mai scurt.

Daca sunteti compozitori, orchestratori, producatori, textieri, vocalisti sau instrumentisti acum este sansa voastra: Marius Moga face casting.MARIUS MOGA

Ce ai de facut pentru a ajunge la castingul organizat de cDeMoga Music Publishing?

In primul rand trebuie sa te programezi la casting sunand la 0757564043 si / sau sa trimiti un CV / résumé la adresa de [email protected] dupa care esti asteptat la studiourile DeMoga Music  in weekend-ul 19 – 21 aprilie 2013, incepand cu orele 10 si esti invitat sa arati tot ce stii si, daca esti cu adevarat bun, de acum, vei lucra alaturi de Marius Moga.

Cui se adreseaza acest casting ?

Fie ca esti compozitor (songwriter), orchestrator (producer), textier (lyricist), artist vocal (vocal artist) sau instrumentist, , sa arati ca poti continua seria succesului unor artisti ca Adda, What’s Up, Ionut „Yogi” Vasilache sau Ciprian „Ciprenko” Alexandru, descoperiti si lansati de Marius Moga.Locatia aleasa se afla in Bucuresti si va fi comunicata ulterior celor care doresc sa participe la casting.

Marius Moga lucreaza intens si in SUA

„Am multa treaba in America. Am facut o trupa, „I am 5” de care ma ocup in totalitate. Nu vreau insa sa ma mut de tot aici”, a delcarat el pentru Cancan.

Cea mai recenta piesa semnata de Marius Moga si lansata in Romania este feat-ul alaturi de Stefan Banica Jr.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...