Kirsten Dunst a „uitat diferenta dintre bine si rau” ?

Date:

Kirsten Dunst isi spune, in sfarsit, povestea acum, inainte e lansarea filmului All Good Things.

In 2008, ea a fost internata la reabilitare din cauza unei depresii.

„I know what it’s like to lose yourself, to no longer know the difference between right or wrong” (stiu cum este sa te pierzi, sa nu mai stii diferenta dintre bine si rau), le-a spus Kirsten celor de la BlackBook magazine, in timp ce povestea sederea ei pe o perioada de o luna la Cirque Lodge in City Park, Utah. Rolul din All Good Things, a fost primul dupa acea perioada dificila prin care a trecut.

Unul dintre cele mai grele lucruri, spune ea, a fost acela de a face fata zvonurilor cum ca ar fi fost internata din cauza abuzului de droguri, si chiar mai rau, faptul ca parintii si prietenii sai au fost nevoiti sa o apere de speculatiile publice.

„On a personal level, I would talk to anybody about it, but not on a public level. If I do that, then the next person feels like they can ask me about it, and the person after that, until everyone feels entitled to ask me about it, and that’s not coming from a good place.”(la nivel personal, as vorbi cu oricine despre asta, dar nu la nivel public. Daca o fac, atunci urmatoarea persoana va simti ca si ea poate sa ma intrebe, si urmatoarea, pana cand toata lumea se va simti indreptatita sa ma intrebe despre asta, si acesta nu este un lucru bun).

Kirsten crede de asemenea ca, intr-o oarecare masura, aceasta experienta a ajutat-o sa realizeze o conexiune intre ea si personajul pe care il interpreteaza in All Good Things.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...