Maria Nazionale canta in premiera in Bucuresti si Cluj Napoca

Date:

Una din cele mai iubite artiste ale muzicii pop italine, Maria Nazionale, vine pentru prima data in Romania ! Pe 13 mai artista concerteaza in Bucuresti la Sala Palatului, iar pe 15 mai la Sala Sporturilor ,, Horia Demian” din Cluj Napoca .

Maria Nazionale si-a inceput cariera la doar 13 ani , fiind descoperita de Franco Chiaravalle  care a ajutat-o sa isi lanseze primul album care ii purta numele.  De-a lungul carierei sale, Maria Nazionale se poate lauda pentru numeroasele colaborari cu nume celebre precum Andreea Bocelli si Pippo Baudo,dar si cu scriitorii Enzo Gragnaniello, Pasquale Ziccardi (Mina), Federico Salvatore, ce au ajutat-o pe ultimul sau album, “Puortame a Cammenà”, din anul 2008.

Artista este cunoscuta pentru vocea sa puternica , dar si pentru placerea pe care o are cand sustine un concert . Prin felul ei de a fi, Maria Nazionale are puterea de a da viata fiecarui concert si de aceea evenimentele din Bucuresti si Cluj Napoca se anunta a fi unice si pline de incarcatura emotionala.

Biletele pentru cele doua concerte sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro , preturile incepand de la 100 lei si ajungand  la 350 lei.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...