Maria Nazionale canta in premiera in Bucuresti si Cluj Napoca

0
1609

Una din cele mai iubite artiste ale muzicii pop italine, Maria Nazionale, vine pentru prima data in Romania ! Pe 13 mai artista concerteaza in Bucuresti la Sala Palatului, iar pe 15 mai la Sala Sporturilor ,, Horia Demian” din Cluj Napoca .

Maria Nazionale si-a inceput cariera la doar 13 ani , fiind descoperita de Franco Chiaravalle  care a ajutat-o sa isi lanseze primul album care ii purta numele.  De-a lungul carierei sale, Maria Nazionale se poate lauda pentru numeroasele colaborari cu nume celebre precum Andreea Bocelli si Pippo Baudo,dar si cu scriitorii Enzo Gragnaniello, Pasquale Ziccardi (Mina), Federico Salvatore, ce au ajutat-o pe ultimul sau album, “Puortame a Cammenà”, din anul 2008.

Artista este cunoscuta pentru vocea sa puternica , dar si pentru placerea pe care o are cand sustine un concert . Prin felul ei de a fi, Maria Nazionale are puterea de a da viata fiecarui concert si de aceea evenimentele din Bucuresti si Cluj Napoca se anunta a fi unice si pline de incarcatura emotionala.

Biletele pentru cele doua concerte sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro , preturile incepand de la 100 lei si ajungand  la 350 lei.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: