Jo Pana vara viitoare feat. Randi (videoclip)

0
2622
Jo Pana vara viitoare

Jo Pana vara viitoareJo lanseaza alaturi de Randi -mentorul sau de la Famous Production piesa Pana vara viitoare, o piesa diferita de multe dintre hiturile prezente pe radio. Randi ne-a obisnuit deja cu un sound diferit, la fel si mesajlee atipice din piesele sale care ies din sablonul mesajelor de iubire.

Probabil ca aceasta poate fi considerata o parte din reteta succesului; sa faci alceva fata de toata lumea. Textul  este semnat de Gavanas Pahome Ioan, Ropcea Andrei, Sandor Biro si Margarit Georgian. Muzica este compusa de Margarit Georgian, Ropcea Andrei aka Randi. Clipul Pana vara viitoare este regizat de Dan Petcan si este unul de poveste, actiunea contine elemente retro care te transpun intr-o atmosfera speciala.

Jo Pana vara viitoare

“Pe Jo o stiu de pe vremea X Factor, iar de cand s-a alaturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atat ca artista, cat si ca om si cred ca viitorul ei in industrie este unul stralucit”, declara Randi.

Sunt fericita ca am ocazia sa cant cu un artist atat de talentat si, in același timp, un prieten atat de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care ii cunosc si ma bucur mult sa invat in fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipa de artiști care pun mult suflet in ceea ce fac si ‘Pana vara viitoare’ este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta inseamna mult pentru mine si cred ca foarte multa lume se va regasi in ea”, declara Jo.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: