Iulia Vantur actrita la Metropolis

0
756

Cunoscuta, simpatica, Iulia Vantur prezentatoare TV si iubita de Moga Marius isi va face debutul pe scena teatrului Metropolis intr-o piesa regizata de Horatiu Malaele. In aceasta piesa de teatru Iulia va da viata mai multor personaje, astfel ca o vom vedea muncind din plin in acest music hall ce reprezinta pentru ea o mare provocare 🙂

Piesa reprezinta punerea in scena a unor secvente din viata marelui pictor Toulouse Lautrec.

“Voi fi prezentă pe scenă aproape pe toată durata spectacolului. Am şansa de a da viaţa mai multor personaje şi astfel, am reuşit să înţeleg mai bine epocă şi viaţa marelui Toulouse Lautrec. E o mare provocare pentru mine. Trebuie să-mi folosesc toate resursele, să am abilitatea de a face trecerea rapidă între caractere total diferite – de la o artistă de cabaret la iubita pictorului – Susanne Valadon, de la cântăreaţă Jane Avril la mama lui Touluse Lautrec – contesa Adele. E o suită de personaje care contruieşte pas cu pas portretul lui Touluse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era în mare vogă, în care Touluse şi-a lăsat amprentă”

Prezentatoarea tv isi imparte acum timpul intre televiziune, unde lucreaza din plin pentru noul sezon al emisiunii Dansez pentru tine si repetitile la piesa de teatru. Suntem convinsi ca aparitia iuliei in aceasta piesa va contribui la succesul teatrului Metropolis, un teatru tanar, dar cu priza la public.

sursa:www.evz.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: