East European Comic Con se intoarce la Romexpo!

0
1661

1604405_579828345432079_1001527751_n

 Anul trecut s-a desfasurat pentru prima oara la noi in tara cea mai mare conventie a pasionatilor de benzi desenate,  jocuri video, animatii, filme si seriale, toate intr-un cadru de exceptie, cu concursuri, interviuri ale unor actori cunoscuti, cosplay si multe altele. Este vorba, dupa cum sugereaza si titlu, despre insusi East European Comic Con, care, si in acest an, se va tine tot la Bucuresti. Ramane de vazut daca organizatorii au ramas impresionati de cei 9400 de pasionati ai acestor domenii sau care sunt motivele pentru a face Romania pentru a doua oara gazda uneia dintre cele mai importante conventii de gaming, benzi desenate, animatii, filme, seriale si multe altele.

Evenimentul se va desfasura spre deosebire de anul trecut, in decursul a trei zile: 9,10 si 11 Mai 2014. In cele 3 zile pe care participantii le au la dispozitie,  se pot bucura de diferite concursuri, precum Quiz Contest, cosplay, interviuri cu actorii invitati, fotografii cu acestia si multe alte actiuni, adica cu ceea ce am fost obisnuiti pana acum.

Actorii invitati in acest an la East European Comic Con sunt: Jason Momoa, cunoscut in primul sezon al serialului Game of Thrones ca Khal Drogo, Sebastian Roché, cunoscut din The Vampire Diares si, incepand cu luna martie si in The Originals, ca tatal originar vanator de vampiri, Mikael si, Natalia Tena, cunoscuta pentru rolurile Nymphamadora Tonks (Harry Potter) si Osha (Game of Thrones).

De asemenea, o alta prezenta importanta pentru pasionatii de benzi desenate este Ian Churcill, autorul a mai multor benzi desenate cunoscute publicate de Marvel (X-Men, Cable,Deadpool, The Avengers, Red Hulk, Wolverine), DC Comics (Superman, Supergirl, Teen Titans, The Ravagers) și Image Comics (Elephantmen, Marineman, REVENGE).

1506185_576362035778710_1636895004_o

 

 

 

 

Biletele au inceput sa se vanda inca de pe  16 decembrie, ca pre-sale tickets de diferite tipuri, de exemplu pentru un “abonament” ce permite accesul in toate cele 3 zile ale evenimentului, pretul este 60 de lei, iar pentru o singura zi, 25 de lei, dar daca vreti sa faceti cunostinta cu actorii, sa faceti fotografii si, de ce nu, sa primiti si un autograf, preturile variaza astfel:

  • Intre 60-120 lei pentru Jason Momoa
  • Intre 45-90 lei pentru Sebastian Roché
  • Intre 50-100 lei pentru Natalia Tena

Biletele se gasesc pe eventim.ro, myticket.ro si in magazinele Diverta.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe facebook, dar si pe site-ul official al Comic Con.

P.S. Filmuletele de mai jos va va arata cam ce ati pierdut anul trecut la Comic Con si sa va faceti o idee asupra evenimentului. Ce sa mai, ne vedem acolo!

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: