Vanotek -My Heart is Gone (videoclip)

Date:

Vanotek My Heart is Gone

Vanotek este unul dintre producatorii cu experienta de la noi, unul dintre cei care si-a pus semnatura pe hiturile fredonate de noi, insa despre care publicul larg nu stie foarte multe lucruri. Pas cu pas artistul Global Redcords vine din spatele butoanelor de studio in fata publicului ,iar de aceasta data ne spune My Heart is Gone, in noua sa piesa.  Vanotek, My Heart is Gone a fost compusa de  Vanotek, Yanka, Sorin (Crush), Adriana Rusu, iar versurile au fost scrise de Yanka.Chitara: Alex Cotoi, Vlad Vedes, Mix / Master: Sergiu Musteata. Piesa produsa la Smash Production.

Vanotek My Heart is Gone videoclip


Filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti, in regia lui Michael Mircea. In rolurile principale ii regasim pe Vanotek, Yanka si Andrei Drombovschi, iar guest star a fost nimeni altul decat Dorian Boguta,

Vanotek     a lucrat de-a lungul timpului cu artisti precum Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava si multi altii. Ultima piesa produsa de Vanotek impreuna cu Sorin Seniuc „Vita Bella a prins foarte bine la nivel international.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...