Impodobirea bradului de Craciun, o traditie la Teatrul Masca

Date:

Teatrul Masca va invita duminica, 16 decembrie, incepand cu ora 17.00 la impodobirea bradului de Craciun.

Conform traditiei, impodobirea bradului va fi o seara petrecuta in familie in care participantii vor primi covrigi, vor bea ceai si vin fiert si vor canta colinde impreuna cu invitatii speciali – trupa Truverii, un grup de muzica medievala si traditionala. Ca in fiecare an, copiii vor aduce globuri si le vor agata in bradul din amfiteatru ajutati de parinti si actori.

 

“In ultimii opt ani, Teatrul Masca a intampinat Craciunul asa cum se cuvine, cu traditiile si obiceiurile specifice, alaturi spectatori – marea noastra familie care ne este aproape si alaturi de care ne simtim acasa. Fie ca iubirea, generozitatea si gandul bun sa va lumineze aceasta sfanta sarbatoare! Craciun Fericit!”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

 

Impodobirea bradului alaturi de locuitorii cartierului a ajuns anul acesta la cea de-a noua editie. Scopul organizarii acestui eveniment este acela de a pastra vie traditia si de a aminti spectatorilor faptul ca sarbatoarea Craciunului ar trebui sa ne gaseasca in mijlocul familiei, in liniste si intelegere.Intrarea publicului la eveniment este libera. Redactia4fun este partener media la acest eveniment. sursa: Teatrul Masca

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...