Gabriel Cotabita-Ridica-te si fugi. Videoclip cu Andreea Marin si Teo

0
1542
interviu gabriel cotabita

interviu gabriel cotabitaGabriel Cotabita este o prezenta tot discreta in peisajul muzical romanesc, astfel ca lansarea unui videoclip noua este un prilej de bucurie pentru fanii artistului. Noua piesa lansata de Gabriel Cotabita se numeste Rdk-te si fugi si beneficiaza de prezenta in videoclip a 21 de vedete feminine din zona artistica.

Rdk-te si fugi are un mesaj puternic si prezinta trista poveste a mii de femei ce devin victime ale traficului de carne vie. Piesa este o colaborare cu JerryCo, rapperul care a avut de-a lungul timpului o serie de piese cu impact emotional. Piesa va face parte dintr-o campanie mai apla, Gabriel Cotaabita urmand sa ofere informatii suplimentare in curand.

Muzica este compusa de George Popa iar textul este scris de  Gabriel Cotabita, Ancuta Manuela Dionisie, Mihai Dumitrescu. Videoclipul este unul simplu, dar atrage atentia prin prezenta unui numar impresionat de vedete feminine Andreea Marin, Teo Trandafir, Stela Popescu, Monica Anghel, Roxana Iliescu, Anca Turcasiu, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Rucsy, IME, Catalina (Lee Heart), Amna, Beatrice, Anca Sigartau, Irina Condureanu, Andreea Antonescu, Rucsandra Iliescu, Irina Indolean, Doina Melinte, Thea Hainovitz, Anca-Mihaela Georgescu, Geta Panait.

Gabriel Cotabita Ridica-te si fugi videoclip

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: