Gabriel Cotabita-Ridica-te si fugi. Videoclip cu Andreea Marin si Teo

Date:

interviu gabriel cotabitaGabriel Cotabita este o prezenta tot discreta in peisajul muzical romanesc, astfel ca lansarea unui videoclip noua este un prilej de bucurie pentru fanii artistului. Noua piesa lansata de Gabriel Cotabita se numeste Rdk-te si fugi si beneficiaza de prezenta in videoclip a 21 de vedete feminine din zona artistica.

Rdk-te si fugi are un mesaj puternic si prezinta trista poveste a mii de femei ce devin victime ale traficului de carne vie. Piesa este o colaborare cu JerryCo, rapperul care a avut de-a lungul timpului o serie de piese cu impact emotional. Piesa va face parte dintr-o campanie mai apla, Gabriel Cotaabita urmand sa ofere informatii suplimentare in curand.

Muzica este compusa de George Popa iar textul este scris de  Gabriel Cotabita, Ancuta Manuela Dionisie, Mihai Dumitrescu. Videoclipul este unul simplu, dar atrage atentia prin prezenta unui numar impresionat de vedete feminine Andreea Marin, Teo Trandafir, Stela Popescu, Monica Anghel, Roxana Iliescu, Anca Turcasiu, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Rucsy, IME, Catalina (Lee Heart), Amna, Beatrice, Anca Sigartau, Irina Condureanu, Andreea Antonescu, Rucsandra Iliescu, Irina Indolean, Doina Melinte, Thea Hainovitz, Anca-Mihaela Georgescu, Geta Panait.

Gabriel Cotabita Ridica-te si fugi videoclip

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...