Horia Brenciu „copil” la Europa FM

Date:

Horia Brenciu este un mare artist cu un suflet extrem de mare de ….copil. Un copil care te incarca cu energie pozitiva la fiecare concert si iti da o parte din „copilaria lui”…… sau iti „trezeste ” la viata copilul din tine. In acest context nu putea sa ramana indiferent la campania umanitara a celor de la Europa FM ce se numeste „Pierdut”. Aceasta campanie initiata de Europafm cu Asociaţia Telefonul Copilului cese desfasoara in perioada 6-31 decembrie  urmareste strangerea de fonduri pentru copiii ce apeleaza numarul  116 111. La acest numar de telefon  răspund asistenţi sociali şi psihologi care ofera  servicii de consiliere psihologică, consiliere juridică pentru cazuri concrete, informare, îndrumare în domeniul drepturilor copilului. Astfel printr-un simplu SMS la numarul 876( 2 euro) puteti ajuta acest numar sa existe si tot ce implica existenta acestui serviciu.

Horia Brenciu este imaginea acestei campanii, astfel ca a venit ieri la Europa FM pentru a le canta tuturor copiilor de Mos Nicolae.

Frumos nu?  🙂

 

foto:Horiabrenciu.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Articolul precedent
Articolul următor
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...