Honey – Insomnia (Videoclip)

0
1301

honey-insomnia

Honey, artista in varsta de 21 de ani lanseaza in premiera videoclipul promovat de Media Pro Pictures Insomnia. Piesa a fost produsa in Germania, acolo unde a lucrat la piesele pentru albumul sau  Million.  Honey este foarte cunoscuta in Polonia, unde are un succes inedit, dar este si  un fashion icon in tara ta, avand un blog de lifestyle cu un numar impresionat de vizitatori zilnici.

Despre videoclip Honey a declarat: “Noua mea piesa a fost produsa in Germania, unde, de altfel, am lucrat mai multe melodii pentru cel de-al doilea album al meu, “Million”. Single-ul vorbeste despre lipsa frecventa de somn, care in cazul meu nu se datoreaza mereu petrecerilor fabuloase cu prietenii, asa cum spun versurile. Mi-as dori insa ca ‘Insomnia’ sa dea fanilor mei o stare de bine si sa ii incurajeze sa danseze din tot sufletul“.

Aventura artistei in lumea muzicii a inceput in urma cu sase ani, cand dupa reactii extrem de pozitive primite pe blog, Honey, pe numele sau adevarat Honorata Skarbek, a decis sa urmeze o cariera in acest domeniu. Honey a castigat de atunci numeroase premii la diverse competitii muzicale.

Primul album al artistei poloneze, “Honorata Skarbek HONEY!”, a fost lansat in urma cu aproape trei ani si a fost primit foarte bine de fani si de criticii de specialitate, fiind declarat cel mai promitator debut al anului 2011. Al doilea album al lui Honey, “Million”, a fost lansat in Polonia la jumatatea lunii aprilie a anului trecut.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: