HAPPY HOUR a revenit la PRO TV din 09 ianuarie!

Date:

Starul de la  Pro TV (câştigător la Premiile TVMania 2011 cu emisiunea „Happy Hour” la categoria cea mai bună emisiune tabloid) a avut parte de o scurtă vacanţă, începută ce-i drept după Anul Nou, alături de Andra şi, în premieră, de micuţul David. 😀

După o scurtă vacanţă, Cătălin Măruţă a revenit pe micile ecrane. ;;) De lunea trecuta, de la ora 17.45, când „Happy Hour” si-a reluat emisia, prezentatorul s-a întoars la Pro Tv cu idei năstruşnice, asa cum ne-a obişnuit.

Startul în 2012 l-a dat chiar regina farselor de la „Happy Hour”, Ionela Prodan, care a fost păcălită din nou chiar când credea că a scăpat de Maruţă şi gaşca sa. În prima ediţie din an, telespectatorii ProTv au putut vedea cum de Sf. Ion, când interpreta de muzică populară şi-a sărbătorit onomastica, Măruţă a luat-o din nou prin surprindere.

Din noul sezon nu vor lipsi însă nici subiectele arzătoare ale zilei, oamenii momentului, poveştile impresionante şi secretele din showbiz.

„Noul sezon ‘Happy Hour‘ înseamnă, de fapt, un nou asalt al subiectelor fierbinţi, al invitaţilor irezistibili, al farselor savuroase şi al unor exclusivităţi de substanţă.  Publicul nostru devotat, care ne este alături de atâta vreme, va fi răsplătit cu emisiuni ce sunt convins că o să le placă foarte tare, o garantez cu mâna pe inimă. În 2012 nu vine sfârşitul lumii… ci începutul unei noi aventuri”, a declarat Cătălin Măruţă.

Ramane la latitudinea noastra, a privitorilor :), sa urmarim acum aventurile lui Maruta sau sa butonam telecomanda, fiecare dupa bunul plac! Am zis! 😀

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...