Grasu XXL implicat intr-un accident rutier in aceasta dimineata

1
2989

Graxu XXL a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia au murit cinci oameni, stire care i-a speriat pe fanii rapperului a aparut in aceasta dimineata pe fluxurile de stiri, dar din fericire Dragos aka Grasu este bine.

Din pacate astfel de drame se intampla in fiecare zi pe soselele din Romania, iar si de aceast accident cauza posibila lansata de politisti la aceasta data este neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, carosabilul fiind umed.

Grasu XXL se afla intr-un microbuz alaturi de sofer si inca o persoana in momentul in care un autoturism Opel cu numar de Bulgaria ce se indrepta dinspre Ramnicu Valcea spre Sibiu a patruns pe contrasens si a intrat in cleziune cu acesta.

Porivit poliţitştilor, cele cinci persoane care şi-au pierdut viaţa sunt din Râmnicu Vâlcea şi aveau vârste între 16 şi 27 de ani, fiiind vorba despre trei băieţi şi două fete, care se întorceau de la o petrecere, primele date alepoliţiştilor indicând că şoferul autoturismului Opel, înmatriculat în Bulgaria, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

Grasu XXL a suferit rani usoare

Din fericire pentru fanii rapperului, acesta se afla acum in afara oricarui pericol, ranile suferite de acesta nu au fost grave, insa sperietura a fost pe masura acestui incident grav.

sursa: Gandul.info

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] Okapi dupa accidentul rutier in care a fost implicat la finele lunii februarie despre care am scris aici. La cateva zile Grasu a spus ca o perioada nu va mai canta. Din fericire ieri a fost facuta publica […]

Comments are closed.