Vescan si Alina Eremia – In dreapta ta (Videoclip)

0
2257

In dreapta ta (16)(1)

Piesa In dreapta ta  care se bucura de o mare popularitate in randul fanilor are si un videoclip.  Richard si Claudiu Stan de la Vision Production  au fost cei care au regizat videoclipul si au incercat cat de mult posibil sa evidentieze versurile pe care cei 2 artisti le interpreteaza, iar de compozitia versurilor s-a ocupat Mahia Beldo.

 Am avut sansa sa lucrez cu o echipa foarte buna. Cei de la Vision Production s-au asigurat ca videoclipul sa iasa fix asa cum ne-am dorit, atmosfera de la filmari a fost relaxata, a fost o reala placere sa colaborez cu ei. Am stiut cu totii din prima ce vrem si nu am intampinat nicio problema, totul a mers ca pe roate. Ne-am distrat, am cantat, am dansat, a fost super!, a spus Alina.

“Videoclipul ‘In dreapta ta’ reprezinta amintirea in detaliu a trecutului ‘fericit’… Baietii de la Vision Production au facut o treaba foarte buna, sunt multumit total. Pe langa asta, ne-am si distrat bine la filmari. Vizionare placuta fiecarui roman ce da play!”, a spus Vescan.

Videoclipul este semnat, ca productie, de MusicExpertCompany si MediaPro Music.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: