Distractie in weekend: teatru si stand-up comedy la the Harp Irish Pub

Date:

Daca aveti chef de o iesire speciala in weekend va invitam Duminica 26 octombrie, la the Harp Irish Pub, acolo unde trupa IMPROvCOMEDY va sustine un show de teatru si stand-up comedy.

spectacol improvizatie
spectacol improvizatie

Intrarea la eveniment este libera, iar distractia este asigurata de o trupa de teatru de improvizatie cu 4 baieti, o fata si un pianist. Gasca de teatru ne va face propuneri decente si ofertante si va iesi un show cu regie, scenografie si replici facute pe loc

Prin ce se caracteriyeaza show-ul celor de la IMPROvCOMEDY ?

Un spectacol de impro este format din mai multe jocuri, scene, probe muzicale, discursuri cu o interactiune foarte mare cu publicul. Mama si tata lui e teatrul clasic si teatrul sport un fel de teatru extrem ca de-aia ne umplem de adrenalina mai tare ca un salt cu parasuta.

Cine sunt actorii care vor urca pe scena ?

Ionut Ghenu, 28, actor de meserie la Teatrul Masca, e specialist in sustinere scenica. Umple cu energie orice e in preajma lui. De cand cu el, bioenergia e o afacere ratata.
Daniel Ilie (Varza sau Cabbage for the foreigners)46, face farse si televiziune dinainte de ’89, a prins scoala de pantomima si bine a facut. Inca mai face onomatopee cand se apleaca cineva sa-si ia cheile de pe jos.
Sabin Hera, 36, actor mare intr-o viata anterioara, este responsabil cu asezamintele istorice si tot ce tine de neamul romanesc. Are o privire transanta, niste ochi bulbucati. Nu e nimic jucat, asa s-a nascut.
Radu Bucalae, 24, transferul de la Craiova, urla improvizatia si actoria in el de s-a auzit pana la Bucuresti. Acum a ajuns la Bucuresti, s-a tuns si are fanclub.
Ioana Manescu, 29, scena cocheteaza cu ea si nu invers, o stim de imprevizibila. Cand te astepti sa faca ceva, zice altceva. Umbla undercover deghizata in Ileana Cosanzeana.
Marian Hancu, 30, cel mai vechi si bun si tare si wow si spuf pianist de improvizatie, nu o zicem noi ci cei 10 ani de hardcoreala nepremeditata. Deci Marian, cel mai tare in pian.

Facebook eveniment

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...