Prima poza oficiala cu Dominic-copilul lui Alex Velea si al Antoniei

0
4979
foto copil antonia
foto copil antonia
foto copil antonia

In ultimul timp Alex Velea si Antonia au tot publicat poze cu baietelul lor Dominic-Andrei. Spre dezamagirea fanilor in nici una dintre poze nu se vedea chipul bebelusului. Parintii aveau grija sa puna peste poza un emoticon sau sa il fotografieze dintr-un unghi care sa nu ne permita sa il vedem asa cum ne dorim. Daca initial am crezut ca este vorba de faptul ca cei doi parinti isi doresc sa il fereasca de ochii indiscreti ai presei sau al fanilor rautaciosi, acum am aflat ca la mijloc se afla o intelegere cu reprezentantii revistei VIVA. Cuplul format din Alex Velea si Antonia si-a dat acordul pentru aparitia exclusiva pe prima pagina a numarului din Februarie a revistei amintite.

Primul shooting de revista cu bebelusul Antoniei

In poza de prima pagina Alex Velea isi dezvaluie tatuajele fiind fotografiat la bustul gol, iar in bratele sta micultul Dominic..dar si Antonia. Din pacate pentru cei doi, copilul nu se poate numi inca VELEA, in contextul in care divortul Antoniei de fostul sot nu s-a pronuntat inca. Noi le dorim sa se bucure de cel mic si sa aiba o famile fericita.

Nasul copilului este zambaret si fericit

Alex Velea a declarat zilele trecute ca nasul lui Dominic va fi nimeni altul decat Smiley, omul care l-a sustinut cel mai mult in cariera muzicala si care a devenit cel mai bun prieten al sau. Alex a vrut sa il numeasca pe cel mic chiar: Smiley, insa nu a fost „lasat”desmiley prieteni si familie. Noi, cel putin, trebuie sa recunoastem ca ne place foarte mult numele Dominic. Pentru a intelege cat de apropiata este legatura dintre Alex si Smiley va reamintim ca Velea si-a facut un tatuaj cu prietenul sau pe brat.

Alex Velea a publicat recent un video extrem de interesant care ne arata ca in ciuda faptului ca a devenit tata si este ocupat cu productia muzicala si concerte nu isi neglijeaza pasiunea pentru sala de forta si continua sa faca un atrenament intens pentru a se mentine in forma.

Sursa Foto: Revista VIVA / via Instagram

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: