Nick Carter dat în judecată pentru agresiune

Date:

nick carter arestat
Skylar Carden este bodyguardul barului Hog’s Breath Saloon și conform poliției dar și martorilor a fost agresat fizic de către Nick Carter. Astfel, Carter a fost escortat afară din club din cauza comportamentului său “recalcitrant și nepoliticos” față de ceilalți clienți ai barului. Acela a fost însă momentul în care Carter a devenit agresiv fizic cu Carden, lovindu-l și strângându-l pe acesta de gât.

Nick Carter arestat

Poliția a intervenit la fața locului arestându-l pe Nick Carter pentru ultraj. Singura declarație făcută de Nick Carter cu privire la incident a fost că “adevărul va ieși la suprafață”. Skylar Carden a decis să îl dea pe cântăreț în judecată, considerând că nu merita să fie agresat fizic doar pentru că își îndeplinea sarcinile de serviciu. Avocatul lui Carden, Mark DiCowden, susține că Nick Carter nu este decât un bătăuș ce a cauzat o suferință fizică, durere și angoasă psihică clientului său.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...