FLY PROJECT a primit doar 18 euro. Reactia lor a fost scurta si la obiect: F@ck You

Date:

Baietii din Fly Project si-au exprimat recent nemultumirea in mediul online vis a vis de modul in care sunt distribuite drepturile de autor pentru artisti si compozitori. Pentru toata munca depusa in ultima decada baietii au primit doar 18 euro, motiv pentru care le-au “urat” celor care se ocupa de impartirea acestor bani: F**K YOU VERY MUCH!!

In acest caz vorbim de autori care nu compun doar pentru fly project si vorbim totodata de piese difuzate..au declarat cei de la FLY Project pe pagina lor de facebook

Mesajul lor:

Thank you UCMR-ADA – Romanian Musical Performing and Mechanical Rights Society, for sending me almost 18 Euros. Thank you for the accurate and fair distribution of the royalties to the right holders on the territory of Romania.F**K YOU VERY MUCH!!

Trupa Fly project (Tudor Ionescu si Dan Denes ) este prezenta pe scena muzicii romanesti de aproape 10 ani, perioada in care a reusit performanta sa urce pe primele locuri in topuri cu o serie de piese care au devenit hituri, printre care : “Raisa”, „Mandala”, „Goodbye”, „Musica” si „Back In My Life”. In 2013 piesa lor “Toca Toca” a fost una dintre cele mai difuzate in top MediaForest, astfel ca ramane greu de inteles cum o piesa atat de difuzata si compozitori care au lucrat si cu altii artisti primesc atat de putini bani.

O alta colaborare  a baietilor in 2014 a fost alaturi de Mandinga pentru piesa Heloo, unde am fost si noi prezenti la filmari.Vezi video si making of de la filmari aici

FLY PROJECT drepturi autor infime

Piesa lor Toca Toca a fost una dintre cele mai difuzate in 2013

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...