O noua adaptare marca Stephen King.

Date:

 

johncusack-cell

 

 

Considerat cel mai bun scriitor de romane horror din lume, Stephen King va aduce pe marile ecrane o noua adaptare dupa unul dintre romanele sale celebre, intitulat Cell, proiect care a fost de nenumarate ori amanat, din diverse motive. Un actor si un regizor celebru sunt deja confirmati pentru viitorul proiect, urmand sa intre in faza de pre-productie.

 

Stephen King impreuna cu Adam Alleca (scenaristul filmului The Last House On The Left/Ultima casa pe dreapta (2009)) lucreaza deja la un scenariu pentru viitoarea sa adaptare pentru marele ecran al romanului omonim Cell. Filmul a fost in vizorul diversilor producatori inca din 2006 cand pentru regie fusese mentionat numele lui Eli Roth (regizorul seriei Hostel (2005 si 2007), insa acesta a abandonat proiectul din cauza viziunii diferite asupra povestii. Dar in toamna anului 2012, proiectul a fost “reinviat” (dupa ce se mai speculase crearea unei miniserii de 4 episoade, dar nimic definitivat) si pentru rolul principal a urmat sa fie atasat  John Cusack (2012, 1408), unde va jucat rolul lui Claytton Riddell, un grafician de benzi desenate. Insa studiourile mai aveau o mare problema pana la definitivarea micilor detalii: gasirea unui regizor potrivit pentru a crea exact atmosfera din cartea lui Stephen. Iar acest lucru, in final, s-a rezolvat cand zilele acestea producatorii de la Cargo Entertainment l-au angajat pe Tod “Kip” Williams (Paranormal Activity 2), care pare a fi alegerea potrivita pentru proiect, conform si anuntului oficial.

 

“Tod este un regizor dinamic care a fost aclamat de critica si invingator la box-office.El va acea o viziune unica si extraordinara asupra proiectului (n.r. Cell) care va uimi publicul din intreaga lume” a precizat Marina Grasic, manager executiv  Cargo Entertainment.

In ceea ce priveste povestea principal a filmului, de data aceasta Stephen ne va introduce in lumea atat de mult exploatata la Hollywood, si anume lumea mortilor-vii sau mai bine cunsocuti ca zombie. Dupa ce in mare parte din filmele ecranizate, motivul aparitiei acestor creaturi infometate de carne umana si sange a fost ori un virul letal (precum in seria Resident Evil) ori apa contaminata (Crazies), de data acesta povestea se va dezvolta la un nivel si mai inalt, cauza fiind … un puls electromagnetic ce se transmite prin telefoanele mobile catre utilizatorii acestora, transformandu-i in morti-vii (!). Personajul principal este graficianul Claytton Riddell care, ajuns in Boston pentru a negocia un contract de editare a celor mai noi benzi desenate create de acesta (The Pulse), va ajunge sa se confrunte cu aceasta anomalie si va incepe lupta pentru supravietuire in cautarea sotiei sale dar si a fiului (el nefiind contaminat pentru simplul motiv ca nu arfe un telefon celular – greu de crezut!). In calatoria sa catre gasirea lor, el va face echipa cu Tom McCourt si Alice, o fata salvata de la tentativa de a fi mancata de vie de zombii.

Din noutatile primate cu privire la proiect, am putea spune ca povestea va avea o tenta de umor negru, poate cu accente dramatice, insa privita intr-o alta lumina, fata de ceea ce ne-a obisnuit Stephen in vechile ecranizari. Filmarile sunt programate sa inceapa in luna mai, urmand ca in perioada urmatoare sa fie lansate primele noutati cu privire la restul distributiei, dar si asupra datei de lansare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...