Finalistii de la „Romanii au talent” vineri 8 aprilie

0
825

Romanii au talent a fost si este o emisiune mult peste media productiilor de zi cu zi din televiziunile romanesti. In plus fata de faptul ca putem descoperi talentele extraordinare care stau „ascunse” printre noi, putem vedea si o productie realizata la cele mai inalte standarde. Ceea ce ma bucura este ca in sfarsit cei de la PRO au inteles ca un cod embed le poate aduce un plus de vizitatori 😛
Finalisti de aseara au fost:

Stefan Florescu, un tanar „magician” cu balonul rotund care a fost nevoit sa-si vanda bicicleta pentru a putea ajunge la preselectie 😀 Dar nu-i nimic a spus Andi ca se va ocupa el de urmatoarea bicicleta a „pustiului”.
Urmatorul finalist de aseara a fost Cosmin Agache, un pusti ce face beat box chiar si 5 ore pe zi, aducandu-i pe parinti la disperare :))
O alta fata talentata ce a fost „expediata” in finala se numeste Rebeca Neacsu si are numai 8 ani, dar o voce de aur.
In acest context in care avem de-a face cu atat de multi oameni talentati sunt sigur ca finala va aduce in fata televizoarelor intreaga Romanie, la fel cum se intampla cu serialul Dallas in anii 90 :))
Stefan Florescu


Cosmin Agache


Rebeca Neacsu

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Marii pierzatori au fost trupa de break dance DFC care au facut un super show, dar din pacate nu au reusit sa convinga publicul. In schimb Andi Moisescu a suferit o „pierdere colaterala” : i-a fost spart blogul 😀 dar s-au rezolvat toate 🙂

Vezi mai multe pe Romanii au talent
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: