Interviu Marius Marin: Mă regăsesc în muzica bună, de mai multe genuri

Date:

Interviu  Marius Marin

Marius Marin si-a facut debutul in muzica la o varsta frageda, iar refrenul interpretat de aceasta „Vine Politia” alaturi de baietii de la Verdikt a fost un hit la vremea respectiva. In tot acest timp Marius a ramas aproape de scena muzicala si a continuat sa-si urmeze visul. In 2013 a participat la show-ul de televiziune Vocea Romaniei, unde s-a clasat in finala pe locul al patrulea. Despre aceasta experienta Marius a declarat ca a fost cea mai mare realizare a vietii lui. In luna aprilie a lansat piesa Povestea noastra impreuna cu Cristina Spatar, alaturi de care a filmat si un clip in Malta. Noi ne-am dorit sa aflam mai multe despre Marius Marin, astfel ca i-am pregatit un set de intrebari si ne-am intalnit cu acesta la standul de turism al agentiei Malta Travel in cadrul Targului de Turism, acolo unde artistul a realizat o sesiune foto.

Cine este Marius Marin?

Artistul Marius Marin este un artist în devenire, a fost la un concurs de muzică iar acum încearcă să intre pe piața românească, să fie un nume Marius Marin, să nu fie doar o față, să producă muzică bună care să placă oamenilor. Acesta este Marius Marin deocamdată și cred că acesta am să fiu mereu. Cam ăsta este scopul final: ne apucăm de muzică să facem muzică bună.

Care a fost primul tău contact cu muzica?Marius Marin

De foarte mic. Eu am făcut liceul de muzică, am început pianul la 6 ani, am făcut pian clasic timp de doisprezece ani de zile. Tatăl meu e muzician, în familia mea s-a cântat deci primul contact cu muzica bănuiesc că a fost pe la un an jumătate (râzând). Conștient a fost la 6 ani când am intrat la școala de muzică, atunci a fost primul contact serios cu muzica.

Ai dat voce refrenului Vine politia ? Cum s-a schimbat lumea muzicala de atunci și pana acum?

Lumea muzicală se lucrează un pic mai profesional ca atunci dar mi se pare că lumea muzicală tot asta așteaptă un pic gen din “poliția” sau în orice caz ceva care să ne rămână în minte.

Între lansarea acelei piese și prezența la Vocea României a trecut ceva timp, ai mai fost implicat în proiecte muzicale?

Eu în anul în care am fost la Vocea României eram mic, piesa aia dacă știe cineva a fost făcută pentru Balul Bobocilor pentru prietenii mei de la Verdikt pe vremea aceea. Eu am imitat atunci o voce, nu era vocea mea, aveam și șaisprezece ani, de atunci până acum, la douăzeci și unu de ani am plecat cu primul meu contract. Am cântat în afara țării și am stat câțiva ani acolo, mai reveneam și o perioadă acasă, dar asta a fost viața mea, s-a perindat între două case. Jobul nu m-a ținut foarte mult pe acasă, am cântat foarte mult în străinătate și cam asta am făcut, deci eu cânt de când mă știu profesional. Din asta îmi câștig existența, nu fac altceva.

Cum descri experienta de la Vocea României?

Este o experiență unică. Cine vrea să treacă prin palpitații, prin nopți nedormite și prin stres…(râzând). Este o experiență minunată, frumoasă și îmi pare rău că nu o pot repeta pentru că eu întotdeauna am zis că m-aș duce la Vocea României în fiecare sezon numai de dragul de a fi acolo. Sunt niște oameni minunați, ne-am împrietenit, ajungi să cunoști foarte multă lume, oamenii care lucrează în spatele scenei.


Am văzut că ai în repertoriu atât muzică populară, piese de la Holograf …Care este stilul muzical în care te regăsești cel mai bine?

Bineînțeles că este muzica pop, rock, muzica bună. Eu când cânt profesional și nu profesionist cânt și muzică populară, de mic am cântat, nu mă deranjează chestia asta. Nu știu dacă o să îmi aleg să merg pe linia de populară ca și artist deocamdată, dar nu se știe niciodată. Eu mă regăsesc în muzica bună în general și muzica bună e de mai multe genuri. Nu există … când ești meloman și mai ales cănd o faci ca și meserie și îți place ceea ce faci, găsești muzică bună.

Cum a apărut colaborarea cu Cristina Spătar și cu Red Clover?

Colaborarea continuă, încă sunt la Red Clover, Cristina Spătar încă e colega mea și sper să mai colaborăm. A fost minunat, ne înțelegem de minune. Toți băieții sunt extraordinari.

La ce ne așteptăm din punct de vedere muzical pentru perioada următoare?

Ne așteptăm la o piesă bună, în ianuarie sper să am o piesă bună, care să mă facă din nou remarcat.


Te implici în compoziția pieselor?

Da. Câteodată da, câteodată la unele piese nu..unele piese le compun eu, am câteva compuse. Deocamdată ne gândim care e varianta finală și care ar trebui să fie următorul pas pentru mine.

Pasiunile  lui Marius Marin?

În afară de muzică? Sincer să fiu nu prea mai am timp de nimic. Hai să spunem călătoriile. Nu cred că există un om nepasionat de călătorie. Ne place tuturor să călătorim undeva, să vedem lucruri noi, să cunoaștem oameni noi și asta ar trebui să fie o pasiune.

Cum arată femeia ideală pentru tine?

Toate femeile au ceva frumos. Nu există un anumit tip de femeie care ar putea fi ideală pentru un bărbat, părerea mea. Când crezi că îți place o blondă sosește o brunetă și te ia pe sus (râzând). Nu există femeia ideală, nu există o trăsătură, o caracteristică definită a femeii. Nu cred în așa ceva. Femeia poate să fie plăcută sub orice formă.

Ai fost comparat cu Gerard Butler, cât de mult contează în industria muzicală imaginea?

Imaginea contează foarte mult în industria muzicală peste tot în lume.

Ai filmat în Malta clipul cu Cristina Spătar …cum a fost acolo?

Am fost cu o echipă extraordinară. A fost într-un fel și un team building pentru mine căci eu nu mai fusesem nicăieri cu ei și am ajuns să ne cunoaștem foarte bine, cu ei și cu echipa din spate și cred că până acolo trebuia să ajungem.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...