Stroke 69 – Keep Running (Videoclip)

Date:

sroke-69-Keep-Running

Stroke 69 formata din Sly si Dj White este un proiect romanesc ce se aude in playlisturile cluburilor si al petrecerilor. Anul trecut au lansat piesa Keep Running, iar acum lanseaza si videoclipul.

In videoclip veti vedea in rolul principal feminin 2 modele: pe Marina Podornicova, model 21 ani, Miss World Next Top Model Moldova 2013, Miss Intercontinental la Miss Globe Albania 2013.

Acestia spun despre videoclip: „Primim recenzii bune, aprecieri si de peste hotare. Majoritatea sunt surprinsi cand afla ca suntem din Romania si asta datorita sound-ului nostru. Ne bucuram enorm, aprecierea oamenilor este motivatia noastra pe langa pasiunea pentru muzica pe care o impartasim amandoi ( Sly si Dj White ). Speram sa va surprindem din nou placut prin ‘Keep Running’.

Videoclipul este regizat de Maximul Ignatenco si Touch Events. Acesta s-a filmat in Chisinau(Moldova), timp de 3 zile, in 5 locatii diferite, iar povestea urmeaza sa o descoperiti in clip:

In 2013, baietii au lansat ‘End of the day’, o piesa care a surprins prin soundul diferit cu care eram obisnuiti de la ‘Beautiful smile’ sau ‘Free Bird’, ‘Jamaica’ apoi lansareza videoclipul ‘Black Rose’ insotit si de Alternative Version dar si continuarea seriei ‘Stroke 69 – Whiteeffect session’ ajuns acum la episodul 19. Toate acestea fara sa mai tinem cont de pachetele de remixuri pentru aproape fiecare piesa lansata de Stroke 69 si pe care le puteti asculta pe contul lor de YouTube.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...