Filmul LIVE cu Tudor Chirila din 15 mai in Cinema

2
3655
filmul live
filmul live tudor chirila
filmul live tudor chirila

Fimul LIVE urmeaza sa aiba premiera in cinematografe din 15 mai fiind o productie lansata de Castel FILM. Pelicula este regizata de Vlad Paunescu si ii are in distributie pe unii dintre cei mai in voga actori din noua generatie si nu numai.

Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

Film LIVE Trailer

filmul live tudor chirila
Fimul LIVE

filmul live tudor chirila

Pelicula îi are în distribuție pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț, Andrei Huțuleac.

Regizorul ne aduce in atentia intunecata lume a televiziunii din spatele reflectoarelor stinse; un film inspirat din realitatea romaneasca a ultimilor ani; politicieni corupti, emisiuni si anchete de televiziune oprite din cauza imixtiunii mediului politic in „politica” editoriala e televiziunilor. Tudor Chirila interpreteaza rolul unui personaj negativ, in timp ce actritele Rodica Lazar şi Ioana Blaj joaca rolul a doua surnaliste in cautarea adevarului.

Filmul LIVE, debut regizoral pentru Vlad Păunescu ( Castel FILM)

Echipa care s-a ocupat de realizarea filmului LIVE, incadrat in genul drama este formata din: Producatorii Vlad Păunescu, cel care a semnat si scenariul alaturi de Mihai Manescu. Vlad Păunescu este unul dintre cei mai importanți producători de film autohtoni. În 1992 a pus bazele celei mai mari case de producție din România:  Castel  Film. De atunci și până în în prezent de numele lui Vlad Păunescu se leagă peste 120 de filme românești și străine. Producator executiv  Bogdan Moncea. Imagine: Adrian Silișteanu,  Scenografie: Călin Papură, Costume: Oana Paunescu, Montaj: Dan Nanoveanu, Muzică de film: Petru Mărgineanu, Coloana sonoră: Dragoș Stanomir, Florin Tăbăcaru, Alexandru Dumitru , Machiaj: Dana Busoiu, Coafură: Alexandra Bârlădianu.

“Live” este o producție Castel Film, finanțat de Centrul Național al Cinematografiei,în colaborare cu Societatea Română de Televiziune, cu sprijinul Vodafone Romania, Banca Transilvania, Romprest Service, Romaqua Grup.  Castel Film este cel mai important studio de producție din România. Multe dintre filmele turnate aici s- au bucurat de succes de box office la nivel mondial. Cel mai cunoscut rămâne “Cold Mountain” (regia Anthony Minghella).

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: