Proiecte | Data de lansare oficiala pentru Jurassic Park 4.

Date:

Recent, conform Variety.com, studiourile Universal Pictures impreuna cu Steven Spielberg au anuntat oficial data de lansare a cele de a patra parti din franchisa Jurassic Park, aceasta fiind 13 iunie 2014!. Ceea ce ne dovedeste ca acest proiect inca nu a fost anulat… Insa partea cea mai neplacuta este ca Spielberg a anuntat faptul ca el va fi prezent in acest nou proiect doar ca producator, impreuna cu Frank Marshall, si nu ca regizor, studiourile urmand ca in perioada urmatoare sa ofere si numele noului regizor. Spielberg se afla pentru moment intr-o perioada nu tocmai potrivita, avand in vedere ca noul sau proiect de care se ocupa in calitate de regizor, Robopocalypse, cu Tom Cruise in rolul principal si estimat la un buget de aproximativ 200 mil. $, a fost amanat pe o perioada nedeterminata. Si asta pentru a se ocupa de intocmirea unui scenariu si pentru a rezolva problema bugetului pentru noul Jurassic Park. Pentru moment, cei care au fost desemnati sa se ocupa de realizarea unui scenariu sunt Rick Jaffa si Amanda Silver, cei doi fiind si scenaristii blockbuster-ului din 2011, Rise of the Planet of the Apes. Ideea noului scenariu este tinuta inca sub mare secret, insa unul dintre suprizele pe care Spielberg si echipa de filmare mizeaza pe un success rasunator este filmarea pelicului direct in format 3D, ceea ce cu siguranta va bucura multi fani din intreaga lume.

O alta noutate pentru franchisa Jurrasic Park este relansarea in format 3D a primului film din serie, din 1993, cu Sam Neill si Jeff Goldblum in rolurile principale, eveniment programat pentru data de 5 aprilie 2013. In Romania, lansarea in noul format pe marile ecrane este programata pentru 14 iunie 2013.

Seria cu dinozauri, creata dupa nuvela omonima a lui Michael Crichton scrisa in 1990, a fost ecranizata pana in momentul de fata in 3 filme, aducand in conturile studiourilor Universal Pictures si lui Steven Spielberg, peste 2 miliarde $.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...